Hvorfor er SlastikSun den ideelle brille til sport?

SlastikSun LOFT

Hvorfor du bør vælge SlastikSun til din sport...

Hvis du er en aktiv person, der elsker at dyrke sport, ved du, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr. Det gælder også for dine solbriller, som skal beskytte dine øjne mod solen, vinden og støvet, samtidig med at de giver dig et klart og komfortabelt syn.

Men ikke alle solbriller er egnede til sport. Nogle kan glide af, knække, ridse eller dugge til, når du sveder. Andre kan være for tunge, for stramme eller for løse, og forstyrre din præstation. Og nogle kan simpelthen være for kedelige eller for almindelige til at matche din personlige stil.

Derfor har du brug for SlastikSun, et innovativt mærke af solbriller, der er specielt designet til sportsudøvere. SlastikSun solbriller har følgende fordele:

 

  • De har et fleksibelt og justerbart bånd, der tilpasser sig din hovedform og giver dig en perfekt pasform.

  • De har et magnetisk lukkesystem på fronten, der gør det nemt at tage dem af og på, og forhindrer dem i at falde af, når du bevæger dig.

     

  • De har en høj kvalitet af linser, der er fx. er polariserede, anti-reflekterende, anti-ridse og anti-dug.

  • De har også forskellige farver og former, der passer til forskellige sportsgrene og lysforhold.

  • De har et moderne og sporty design, der giver dig et unikt og attraktivt look. Du kan vælge mellem forskellige modeller, såsom Harrier, LOFT, Metro, Urban, Hawk og OWL.

 

 

SlastikSun solbriller er det perfekte valg for dig, hvis du vil have solbriller, der lader dig fokusere på din sport, og ikke på din brille. Uanset om du løber, cykler, sejler, padler, spiller golf eller tennis, eller bare nyder naturen, vil SlastikSun solbriller give dig den bedste oplevelse og beskyttelse.

Du kan købe SlastikSun solbriller online her på SlastikSun.dk eller hos en af vores forhandlere, såsom TurShop, Outdoor45, Golfshoppen.com , Diving-gear.dk mf.

Du kan også følge os på sociale medier for at få de seneste nyheder, tilbud og konkurrencer.

SlastikSun er mere end bare solbriller. Det er en livsstil. Prøv dem selv, og opdag forskellen. Du vil ikke fortryde det. 😎

Tilbage til blog